Beveiliging
Sessies, inloggen en account verwijderen.
Sessies
Ingelogd op een gedeelde computer? Log overal tegelijk uit.
Dit beëindigt elke actieve sessie, inclusief deze. Je credits en opgeslagen bestanden blijven onaangetast.
Inloggen
Je kunt inloggen met e-mail en wachtwoord, of met Google.
Wachtwoord vergeten? Mail contact@splitimage.im vanaf het adres waarmee je je hebt geregistreerd. We zetten het met de hand terug.
Mail contact@splitimage.im Google-beveiligingsinstellingen beheren ↗Account verwijderen
Verwijdert je account, credits en opgeslagen bestanden definitief. Dit kan niet ongedaan.
- • Resterende credits vervallen en worden niet terugbetaald.
- • Vergrote bestanden verdwijnen meteen uit je account.
- • Een actief maandabonnement moet je eerst opzeggen bij Facturering.